Frequently Asked Questions

Wat is histranger? Histranger is een dienst voor studenten die op openbare plaatsen studeren. Wanneer ze een leuke persoon spotten, kunnen ze een berichtje (ook wel spotted-message genoemd) plaatsen op deze site. Als de gespotte persoon histranger bekijkt en het berichtje ziet dat over hem/haar gaat, kan er een gesprek starten tussen beide personen.

Wat heb ik nodig voor histranger? Het enige wat je nodig hebt is een internetconnectie en een degelijke, recente browser!

Mijn locatie ontbreekt!? Stuur ons gerust je locatie door! Stuur een mailtje naar contact [at] histranger.be. Wees zo concreet en specifiek mogelijk.

Van welke persoon moet ik de eigenschappen opgeven? Van de persoon die je ziet.

Mijn bericht verschijnt niet op de website? Alle berichten passeren door een automatische filter. Als het bericht een link of ongepast taalgebruik bevat, verschijnt het niet op de website. Soms komt het voor dat een bericht onrechtmatig wordt geweerd, dat onze filter een fout heeft gemaakt. Als je dus denkt dat je bericht wel thuishoort op histranger, stuur ons dan gerust een mailtje op contact [at] histranger.be met daarin je bericht dat niet door de filter geraakt. Op deze manier kunnen wij onze filter dagelijks verbeteren.

Mijn bericht stond op de site, maar is nu weg? Achter elk bericht staan 2 duimpjes. Wanneer een bericht een bepaald aantal negatieve duimpjes heeft, wordt het bericht onzichtbaar. Onterecht volgens jou? Mail ons!

Ik heb een fout ontdekt! Een aandachtige stranger! Het zou super zijn als je ons een mail stuurt met de pagina waarop de fout zich voordoet, eventueel een beschrijving hoe de fout tot stand komt en een screenshot. contact [at] histranger.be